В ПОЛША СЕ ПРОВЕДЕ ПЪРВАТА СРЕЩА ПО ПРОЕКТ "ЕВРОПЕЙСКО УЧИЛИЩЕ ПО ОБЩНОСТНО ОРГАНИЗИРАНЕ" НА НАРУ

публикувана на : 15.03.2016

От  2 до 4 март в Катовица , Полша, се проведе международна среща по проект „Европейско училище по общностно организиране”, в който НАРУ е партньор заедно с четири големи неправителствени организации от Полша, Унгария, Словакия и Германия

В срещата взеха участие Петър Лазаров, който е координатор на проекта от българска страна и член на УС на НАРУ и Димитър Иванчев - координатор-проекти в НАРУ.

На събитието бяха обсъдени предстоящите дейности (активности) през различните етапи на проекта, който е с продължителност от 01.12.2015 до 31.08.2018г. По време на различните етапи на изпълнение ще бъдат създадени няколко интелектуални продукта като методология, наръчник и онлайн платформа за общностно организиране. Освен това ще бъдат проведени шест обучения на общностни организатори от България, които ще се състоят  в държавите-партньори. През юни в София ще бъде организиран  двудневен семинар на тема „Как да бъдеш общностен организатор”, в който ще  вземат участие 20 общностни активисти.

Участниците в срещата се обединиха около необходимостта от общи действия за промотирането и развитие на модела на общностно организиране в  Централна и Източна Европа.

НОВИНИ

Кръстев:Детската агресия не е проблем само на училището,а и на

Александър Кръстев е доктор по психология. Работи като консултант и обучител на

НАРУ ОРГАНИЗИРА СЕМИНАР ЗА СОЦИАЛНО ВКЛЮЧВАНЕ ЧРЕЗ СПОРТ

Национална асоциация на ресурсните учители организира информационен семинар на

ОБЯВИ И КАРИЕРИ

Логопедични, арт-терапевтични и ресурсни занимания с Паула :)

публикувана от Паула на 04.07.2016

Здравейте :) Предлагам следните услуги: /Снемане на логопедичен статус/ Логопедичният статус под формата на чек лист се...

Актуални обучения, които предлагаме

Разгледай обученията