НАРУ ОРГАНИЗИРА СЕМИНАР ЗА СОЦИАЛНО ВКЛЮЧВАНЕ ЧРЕЗ СПОРТ

публикувана на : 16.05.2017

Национална асоциация на ресурсните учители организира информационен семинар на тема "София 2018. Спортът като средство за социално включване", който ще се проведе на 1 юни от 14 часа в залата на РЦПППО-София-град. Събитието е част от проект "Спорт и социално включване" на НАРУ, който има за цел за  насърчи интеграцията на младежи със и без специални потребности чрез физическа активност.

По време на семинара ще бъдат разгледани основните приоритети на инициативата „София - Европейска столица на спорта за 2018 година“, която се реализира от Спортната асоциация на европейските столици и градове (ACES Europe), Европейската Комисия и програмите представени в „Бялата книга на спорта“.

Ще бъдат разгледани и основните подходи при използването на спортната активност като инструмент за социална интеграция, както и стъпките, които са предприети или предстои да бъдат предприети по темата в образователната ни система.

На събитието ще присъстват младежи със и без специални потребности, директори на училища и на социално услуги от р-н Слатина, представители на Столична община, родители и неправителствени организации. 

Проект "Спорт и социално включване" се финансира от Столична община по Програмата за развитие на физическото възпитание и спорта и е в подкрепа на инициативата "София - Европейска столица на спорта за 2018 година".

Заявка за участие може да подадете до 26 май на имейл office@narubg.org 

Местата за участие са ограничени.

НОВИНИ

Кръстев:Детската агресия не е проблем само на училището,а и на

Александър Кръстев е доктор по психология. Работи като консултант и обучител на

НАРУ ОРГАНИЗИРА СЕМИНАР ЗА СОЦИАЛНО ВКЛЮЧВАНЕ ЧРЕЗ СПОРТ

Национална асоциация на ресурсните учители организира информационен семинар на

ОБЯВИ И КАРИЕРИ

Логопедични, арт-терапевтични и ресурсни занимания с Паула :)

публикувана от Паула на 04.07.2016

Здравейте :) Предлагам следните услуги: /Снемане на логопедичен статус/ Логопедичният статус под формата на чек лист се...

Актуални обучения, които предлагаме

Разгледай обученията